HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Marci & Becca - home sweet home

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Marci & Becca - home sweet home   2014-08-27, 5:43 pmHosszú repülőút, Marci túl laza beszólásai, amikkel nem tudok vitatkozni, négyszáz oldal Királyok csatája, és két óra alvás áll mögöttem. Nem, határozottan nem vagyok olyan hangulatban, hogy kimozduljak itthonról, hogy bármit is csináljak ezen a két emelet lakáson kívül. Írtam természetesen sms-t Ledának, hogy életben hazaérkeztem, és hogy majd jelentkezzen, mert tényleg tartanunk kell a kapcsolatot a nyáron, de ezek után villám sebességgel vetettem be magamat a milliónyi állatkertből csórt plüssem, és párnám közé, hogy egy szál bugyogóban és egy térdig érő pólóban egészségesre aludjam magamat. Márt nálam a kialvatlanság egy betegség.
Arra keltem hogy a new york-i nap süt be a szobám hatalmas ablakán, mert a hazaérkezés késői óráiban nem hogy kedvem nem volt lehúzni a redőnyt, de igazából meg sem fordult a fejemben. Mindenesetre ha egyszer felkelt a nap, akkor én nem tudok visszaaludni. Vagyis de, alapvetően tudnék, de annyira bennem van még az év közben produkált hajtás, hogy egyszerűen muszáj kezdenem magammal valamit. Még nem szoktam hozzá a nyárhoz. Nagyon nem.
Szóval kéretlen kelletlen felkelek, és mint valami holtkóros zombi leszédelgek a lépcsőn a nappaliba és a kanapéra vetem magamat. A kanapé melletti cd-tartóra szegezem a pillantásomat, és a minden nyáron ötvenszer végignézett Római vakációért nyúlok. Nagy nehezen elkászálódok a tv-ig, berakom a filmet a dvd-lejátszóba, és elégedett mosoly ül ki az arcomra, amikor a képernyőről Audrey Hepburn tökéletes arca bámul vissza rám. Ó igen. A nőiesség megtestesítője.


A hozzászólást Rebecca Twain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-12-31, 1:21 am-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 40
Motto : Gondolkodom, tehát vagyok. Age : 23 Titulus : Très typique Foglalkozás : Jérémy Kapone Play by : Diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marci & Becca - home sweet home   2014-08-27, 9:38 pmVégre. Óh, komolyan mondom, hogy ami a legjobban hiányzott Amerikából, az a baromi kényelmes franciaágy a szobámból. Talán ez a legkényelmesebb ágy a világon. Vagy legalábbis számomra. Nem mondom, hogy rossz volt végigszunyálni azt a hosszú repülőutat és végighallgatni az összes TDG albumot, de sokkal jobb, ha mindezt az én kényelmes franciaágyamban tehetem meg. Szóval közvetlen az után, hogy beléptünk az ajtón, az utam a szobámba vezetett és amint oda is értem az ágyamba vetettem magam. Most pedig végre baromi nagy nyugiba fekszek az ágyamba. Előveszem a nadrágom zsebéből a telefonomat, bedugom a fülhallgatót, majd lehunyom a szemem és belekezdek a relaxálásba. Nem hiszem, hogy tovább fekszem ott egy óránál, amikor hangos korgásba kezd a gyomrom. Nagy nehezen kimászok, és búcsút veszek az egyetlen nőtől az életemben. Természetesen nem hagyom itt megint olyan sok időre, csak hozok fel kaját, hogy aztán a legnagyobb kényelemben megehessem azt, az én drágámon ülve és TV-t nézve. Behúzom magam mögött az ajtót, majd megindulok lefelé a konyhába, azonban út közben meghallom, hogy Becca TV-t néz, így inkább mellé vetetem magam a kanapéra.
- Ahj, már megint ezt a szart nézed? Kérlek, inkább valami olyan filmet tegyél be, ami azután készült, hogy megszülettünk – soha nem szerettem a nagyon régi filmeket. Becca meg folyton ezeket nézi.  Lehet, hogy velem van a baj, de én a XXI. század gyermeke vagyok. Szerintem megnézni egy filmet úgy, hogy egyszerűen nulla a képi világ, régi a hangtechnika… borzalmas.


Je pense, donc je suis.

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marci & Becca - home sweet home   2014-08-27, 10:31 pmAz ember mindig ugyanúgy képzeli el a nyarat: bulizás, futó kapcsolatok, szex, piálás, utazás, sütkérezés a napon. Egészen addig ez az elképzelése, amíg el nem érkezik a nyár. Úgy értem ténylegesen. Mert amikor beköszönt a napsütés, végre eljön a szünetidő... Valahogy mindenki otthon ül, és begubózódik a nyárra, mint valami pincebogár. Vagy ha nem is mindenki, én gyakran vetemedek erre. Nem is tudom... A gimnáziumban nem szövődött túl sok tartós barátság... valójában egy barátság sem szövődött nagyon, csak néha haverkodtam másokkal. Alapvetően egyedül voltam, néha Marcival, de nem lehettem mégiscsak MINDIG vele. Szóval igen, amikor egyetemen kívül vagyok, és nincs velem Leda, akkor konkrétan nincs kivel lennem Marcin kívül. Érthető, hogy nem járok el bulizni egymagamban, nem igaz? Amikor meg legutóbb rávett Marci egy oroszországi útra, valami hülye koncert miatt... Mondanom sem kell, hogy életem első nagy szívtörése is bekövetkezett. Pedig azt sem tudtam, hogy van szívem! Érdekes, mikor Marcinak elmeséltem az egészet, ő is éppen ugyanezt mondta. De hát igaz. Honnan tudjam hogy van szívem, amikor a gimiben csak érzelemmentes éveket éltem át, néhány fiúval, akik valójában nem jelentettek nekem többet egy matekpéldánál.
Ez az oka annak, hogy kívülről fújom a Római vakációt.
- Ne szarozd le! - ocsúdok fel azon nyomban, amint lehuppan mellém. - Minek? - vigyorgok rá, és megvonom a vállamat. - Neked az sem tetszene, ami három évvel ezelőtt készült. Mert hogy "nulla a képvilág Becca, ez egy szar, hallgasd, még a hangja is fos" - próbálom utánozni a hangját. Nos igen, az hogy próbálom nem egészen egyenlő azzal hogy megy, inkább olyan mintha egy sérült állat bömbölne. - De hát most na... Nem minden filmben kell lennie óriásgyíknak, hatalmas agyarakkal. A mai filmek legtöbbje ugyanolyan. Gyönyörű képvilág, gyönyörű hang, semmi hiba, tökéletesség, aranyélet, mindig a jó győz. Már akkor tudom a film végét mikor meglátom a dvd borítólapját. A régebbiek valóságosabbak, el tudod képzelni hogy tényleg megtörtént - erősködök, és közben le sem veszem a tekintetemet Audrey Hepburn messze leggyönyörűbb arcáról.


A hozzászólást Rebecca Twain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-12-31, 1:21 am-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 40
Motto : Gondolkodom, tehát vagyok. Age : 23 Titulus : Très typique Foglalkozás : Jérémy Kapone Play by : Diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marci & Becca - home sweet home   2014-08-28, 11:42 pmEhh, hiba volt Rebeccát választani a kaja helyett. Nem is értem, hogy miért tettem, elvégre nem kérdés, hogy melyik a fontosabb, főleg hogy még a gyomrom is megmondja. Elmosolyodok rajta, amikor az én hangomat és stílusomat próbálja utánozni. Felállok a kanapéról és kutatni kezdek a DVD-ink között. Egyből meg is látom a kedvenc filmem borítóját. Felkapom a tokot és Becca ölébe dobom majd visszahuppanok a kanapéra és összekulcsolom az ujjaimat a tarkómon.
- A gyűrűk ura. 2001-es. Kiszámolod, hogy hány éves film? Egyébként meg megvan benne minden, ami kell. Jó a képi világ, a hang is fasza, a története meg utánozhatatlan. Ezen kívül pedig a tünde lányok… hmm. Már csak miattuk is érdemes megnézni. És nincsen benne sem óriáskígyó, sem autósüldözés. Ha meg egy olyan történetre vágysz, amiben nem a jó győz, akkor nézz egy horrorfilmet. Viszont ami jelen pillanatban megy a TV-ben, az egyszerűen nézhetetlen – azzal ismét felállok, majd a konyha felé veszem az irányt. Végre. Kaja. Kinyitom a hűtőt, azzal a reménnyel, hogy a nagybátyámék főztek nekünk valami finomat, azonban hatalmas csalódás ér. Tök üres. Szomorúan csukom vissza a hűtőajtót. Még belelesek egykét szekrénybe, ahol esetlegesen kaját találhatok, azonban megint tévedek. Nem hiszem el. Szerintem ha nem eszek azonnal, egy fél órán belül elájulok. Kurva rég nem ettem. Utoljára a repülőn. Most milegyen? Valamit mégiscsak ennem kéne. Hmm… esetleg lemehetnék valami pékségbe. De nem, pizzát akarok. Vagy gyrost. A következő pillanatban konkrétan szaladni kezdek az előszobába. Felhúzom a cipőmet, magamra veszek a kabátomat, és leakasztom Beccáét is. Ismételten a nappaliba sétálok, ezúttal a Tv elé, amit azonnal ki is nyomot, amit megtehetem. Becca felé fordulok és odadobom a kabátját, csak úgy, mint a filmmel tettem még az előbb.
- Öltözz! Elmegyünk kajálni.


Je pense, donc je suis.

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marci & Becca - home sweet home   2014-08-29, 12:54 amMarci természetesen nincs tisztában vele, hogy a világ már akkor is létezett, amikor ő még csak gondolatfoszlányként sem fordult meg az anyja gondolataiban. Ez a baj a mai fiatalokkal. Csak az létezik számukra, ami a születésük idejében vagy azután keletkezett... Jó, ez úgy hangzik mintha legalább húsz évvel az öcsém felett járnék, de hát ő mégiscsak egy másik generáció. És a generációknál egy-két év korkülönbség is olyan mint egy hatalmas szakadék. Akár tíz év is lehetne, nem oszt nem szoroz. Bár azért nagyon nem hiányzik, hogy harminc fölött járjak.
- Igen, ez egy jó film - felelem, mikor felhozza a Gyűrűk urát, és meg sem próbálok ellenkezni, amikor elkezdi ecsetelni, hogy minősíthetetlen fost nézek. Nos, ha ő nem értékeli Audrey Hepburnt, akkor majd én istenítem duplán. Épp szólni akarok, hogy hozzon már nekem valami rágcsát a nasi-szekrényből, de ekkor hirtelen eszeveszett rohanásba kezd a bejárati ajtó felé, és egy lenge kabátjáért nyúl. A farmerdzsekim is lekerül a fogasról, és mellettem landol a kanapén. Nem puffan akkorát, mint mikor én vetettem magamat le ide.
Csak lassan ráemelem a tekintetemet, és hirtelen olyan ostoba fejet vágok, hogy még Regine George csapatába is bekerülhetnék, ösztöndíjjal.
- Nem látod, hogy egy szál bugyogóban, és egy hatalmas Pukkás pólóban feszítek? - teszem fel a kérdést összeszűkített szemekkel. - Úgysincs kedvem kimozdulni. De ha hozol nekem egy olyan, izé... hogy is hívják mikor a csipsz recés? Mindegy szóval olyan sós recés csipszet. Azt megköszönném - mutatok szívecskét két kezemet összerakva, és a tévé felé fordulok.


A hozzászólást Rebecca Twain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-12-31, 1:22 am-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 40
Motto : Gondolkodom, tehát vagyok. Age : 23 Titulus : Très typique Foglalkozás : Jérémy Kapone Play by : Diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marci & Becca - home sweet home   2014-08-29, 1:36 amFelvonom a szemöldököm nővérem reakciójára. Megforgatom a szememet, majd felmegyek az emeletre és berontok Becca szobájába. Kinyitom a szekrényét. Elfintorodom a gondosan kivasalt, összehajtott ruhák látványától, de azonnal nekiesek, hogy valami nadrágot találjak neki. Kiválasztok egy egyszerű kék farmert, majd visszacsukom az ajtókat és megindulok a nappali fel. Még le sem érek a lépcsőn, már hajítom oda nővéremnek a következő ruhadarabot.
- Tessék, húzd fel ezt, a kabátodat meg fogd össze. Egész egyszerűen lehet megoldást találni az alulöltözöttségi problémáidra, nincs igazam? – vigyorgok rá. – Viszont ami azt illeti, ez a póló még mindig inkább való emberek közé, mint azok az állatosak. Azonban egyik sem vállalható. Mindenesetre gyere! – intek az ajtó felé. Ja, igen. Nincs kedve. Ennyi idő után már kitapasztaltam, hogy hogyan tudok Beccára hatni, szóval ezúttal sem félek alkalmazni a technikát. Csöndben leülök vele szembe.
- Rebecca. Annyit kérek tőled, hogy gyere el velem enni. Most, mert éhen fogok halni. Vagy elájulok. És nem hiszem, hogy azt szeretnéd, hogy a kisöcséd miattad legyen rosszul. Meg amúgy is… miért vagy te ilyen begyöpösödött? Nem lesz most semmi bajod attól, hogy felveszel valamit, arra a bugyira és szánsz egy kis időt az öcsédre. Különben is rég kajáltunk együtt – jó lenne, ha nem jutna eszébe, hogy ettünk a repülőn is. Annyira jó lenne.  Soha nem értettem Rebeccának ezt a felfogását. Ha ő elhatároz valamit, akkor arról soha nem mond le szívesen. De a kaja… szóval annak nem lehet nemet mondani. És ő mégis megteszi.
- Na, gyere már! – azzal megragadom a kezét, és rángatni kezdem.


Je pense, donc je suis.

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marci & Becca - home sweet home   2014-08-30, 12:12 amHiába az ölembe varázsolt nadrág, és kabát, hiába a kaja iránti szerelmem, ha annyira nincs kedvem kimozdulni itthonról mint... Nem tudom. Csak annyira nincs, és kész.
De aztán Marci jön a hülyeségeivel, hogy nem akarhatom, hogy miattam haljon éhen, meg miegyéb. És mikor rájövök, hogy nem tudok úgy elhelyezkedni, hogy ne takarja ki minden szögből a tévét, összeszűkített szemekkel rásandítok, aztán megadóan sóhajtok. Vagy inkább felbőgök, mint valami málhás szamár.
- Baaaahhh, jól van, legyen - megkapaszkodom benne és feltápászkodom. - De nem megyek így ki - horkantok nevetve Marci ruhaötletén. - Egy percet kérek, nem bajlódok sminkkel, meg hülyeségekkel - mutatom neki a kisujjamat. Kisujjesküre tartom neki. - Egy perc - bólintok egyet, felgázolok az emeletre, magamra kapok egy fekete rövidnadrágot, és egy szürke zsiráfos pólót. A mamuszomat a sarokba rugdalom, miközben felrángatom magamra a piros vászoncipőmet. Dezodor, ajakbalzsam - nem, azt akkor sem hagyhatom ki -, kétszer áthúzom a hajamon a hajkefét, aztán nekiindulok a lépcsőknek, és már lent is termek öcsém előtt.
- De akkor meghívsz - csimpaszkodok a hátára, hogy vele húzassam ki magamat az ajtón.


A hozzászólást Rebecca Twain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-12-31, 1:22 am-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 40
Motto : Gondolkodom, tehát vagyok. Age : 23 Titulus : Très typique Foglalkozás : Jérémy Kapone Play by : Diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marci & Becca - home sweet home   2014-10-27, 11:02 pmVigyorogva tolom arrébb Rebecca kezét, és az emelet felé intek a fejemmel, hogy igyekezzen. Ameddig ő fönt van, levetem magam a kényelmes kanapéra és benyomom a TV-t. Kapcsolgatni kezdek, végignézek vagy 70 adót, mire Becca elkészül. Lekapcsolom, és zsebre dugott kézzel az ajtó felé kezdek sétálni, mire megérzem a hátamon nővérem súlyát. Óvatosan hátra pillantok.
- Legyen, én állom. Viszont te mindenképpen salátát fogsz enni. Utána meg beduglak egy konditerembe. – azzal lerázom magamról és unottan az ajtóhoz sétálok. Közben kihúzom a tárcámat a farzsebemből és gyorsan megszámolom a benne lévő papírpénzt. Elégedetten elvigyorodok, majd visszateszem. Kisétálok az ajtón, aztán a kapun is.
- Hmm… be tudnád zárni? Fönt hagytam a kulcsomat. Illetve remélem, hogy ott van, nem pedig a repülőn. – ami azt illeti, hajlamos vagyok tényleg elhagyni, akár egy repülőgépen is, tehát nem lenne meglepő, ha nem találnám meg. Viszont bajos lenne új kulcsokat csináltatni, főleg, hogy mindenegyes kulcsom rajta van.
Lassan elindulunk, bár nem is tudom, hogy hová.
- Hmm… mit szeretnél enni? Pizzát, gyrost, hamburgert… hmm. – elgondolkodva sétálok tovább, Rebecca előtt. Mikor kitalálom a mai menüt, csettintek egyet.
- Tudod mit? Kitaláltam. Jókedvem van, tehát hajlandó vagyok költeni rád. – azzal zsebre vágom a kezem és megszaporázom a lépteimet. Rég ettem rákot, tehát utunk egy puccos étterembe vezet.


Je pense, donc je suis.

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marci & Becca - home sweet home   2014-10-27, 11:30 pmAz egyetlen dolog, ami még a kajánál is jobb, az az, hogyha ingyen kapod. Hülyeség lett volna elszalasztani ezt a bizniszt, ha nem megyek vele, de még vetetek is magamnak egy recés sós csipszet, azzal a dumával hogy "majd visszafizetem", akkor bizony addig rágja a fülemet, amíg kamatozva vissza nem fizetem neki. Ezzel szemben ha vagyok oly nagylelkű, hogy hajlandó vagyok normális ember módjára kimozdulni a lakásból nyáron, csak hogy elkísérjem az öcsémet reggelizni... Hát nem érdemlem meg az ingyen reggelit?
- Én utálom a rákot - dünnyögöm már az étlapot bámulva, és azon gondolkozok, vajon Marci tényleg hajlandó-e rákot zabálni reggelire. Gondoltam benyomunk egy omlettet, vagy fél kiló vajas kenyeret főtt tojással, esetleg egy aluljárós pizzát... De tengeri herkentyűt ropogtatni kora reggel? És akkor most tekintsünk el a ténytől, hogy nincsen kora reggel.
- Én ilyen francia banános karamellás toast szendvicset kérek, és egy olyan cuki kacsás hűtőmágnest, tudod amit régebben osztogattak... - mutatom az ujjammal a kacsa méretét, és várakozóan az asztalra csapom az étlapot. Kell egy olyan hűtőmágnes, régebben mikor ide jártunk családostul, akkor mindig Marci kapott, mert ő volt a "kisfiú". De elhagyta mire hazaértünk. - Éééés epres teát.


A hozzászólást Rebecca Twain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-12-31, 1:22 am-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 40
Motto : Gondolkodom, tehát vagyok. Age : 23 Titulus : Très typique Foglalkozás : Jérémy Kapone Play by : Diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marci & Becca - home sweet home   2014-10-27, 11:58 pmMegforgatom a szememet Rebecca reakcióján.
- Ki mondta neked, hogy választhatsz? Megmondtam, hogy salátát eszel. Annyira nehéz vagy már, hogy lassan lehetetlen lesz téged emelgetni. Szóval, ha továbbra is folytatni szeretnéd a táncolást velem, akkor szigorú diétát kellene összeállítanod. – felemelem az étlapot, majd megnézem az italokat is. Nos, mivel az alkoholhoz még korán van, úgy döntök, hogy egy szimpla narancslevet kérek.
Nem is tart sokáig, mire az asztalunkhoz lép egy pincérsrác. Mosolyogva néz rám, majd Beccára, akit elég feltűnően végigstíröl. Meg merem kockáztatni, hogy ez unokanővéremnek, még csak fel sem tűnik. Felveszi a rendelésünket, még egy utolsó pillantást vet Beccára, majd elsétál.
Hitetlenkedve bámulok utána.
- Ki gondolta volna, hogy van olyan férfi, aki rád néz? – vigyorgok nővéremre. – Te mit gondolsz Rebecca? Mennyire jönnek be neked a barna, göndör hajú fiúk?
Ami a srácot illet, nem tűnt rossz gyereknek. Láthatóan idősebb nálunk, olyan 25-26 év körül lehet. Kicsit hosszabb, göndör, barna haja van, és ehhez napbarnított bőr társul. Nincsen vele semmi baj, jó kiállású, és szimpatikus. Ennek ellenére, teljesen kizártnak tartom, hogy Beccának bármilyen véleménye is legyen a gyerekről.


Je pense, donc je suis.

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marci & Becca - home sweet home   2014-10-28, 9:52 amKinyújtom rá a nyelvemet, és ugyanúgy a szememet forgatom, ahogy az előbb ő is.
- Ahelyett, hogy engem fogyókúráztatnál, szerintem inkább kezdj el gyúrni kisöcsém, mert lassan ketté törik a karod ha megtámaszkodsz rajta - pislogok rá elégedett arckifejezéssel, és dobolni kezdek az ujjaimmal az asztalon.
- Francia banános karamellás toast szendvics, epres tea, és olyan kacsás hűtőmágnes - adom le a rendelésemet, majd Marcira pillantok, hogy ő is mondja a sajátját. Miután a pincér hallótávolságon kívülre andalog, Marci ismét megszólal.
- Mi? - kérdem és értetlen arckifejezéssel a pincér után pillantok, majd vissza Marcira. - Nekem nem kell pasi - szögezem le kurtán, majd vállat vonok.


A hozzászólást Rebecca Twain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-12-31, 1:23 am-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 40
Motto : Gondolkodom, tehát vagyok. Age : 23 Titulus : Très typique Foglalkozás : Jérémy Kapone Play by : Diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marci & Becca - home sweet home   2014-10-28, 4:01 pmFelnevetek Becca újabb hülyeségén. Még szép, hogy engem kezd el sértegetni, ahelyett, hogy belegondolna abba, hogy igazam van-e.
Csak vigyorgok, amikor azt mondja, hogy neki nincsen szüksége pasira.
- Pedig nem ártana. Talán akkor egy hangyaf*sznyival nőiesebb lennél. – mondom, majd elégedetten hátradőlök a széken. Szinte azonnal bele is kezdek a lábrázásba, a karomat pedig lustán összefonom magam előtt. Végignézek az éttermen, tekintetemmel a barna srácot keresem, és amikor végre megpillantom, az érkező italainkkal együtt, vidáman hajolok előre. Óvatosan leteszi elénk, majd közli, hogy nemsokára elkészül az ételünk is. Bólintok.
- Ne felejtse a kacsás hűtő mágnest a lánynak. – biccentek Becca felé. – Azt hiszem, hogy mély nyomott hagyott benne, hogy soha nem ő kapta meg. – ami azt illeti, sokkal inkább kezdtem el Beccához beszélni, mintsem a sráchoz. Láthatóan viccesnek találja a dolgot a srác is, tehát rámosolyog Beccára, majd megfordul. Röhögve kortyolok bele a narancslevembe.


Je pense, donc je suis.

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marci & Becca - home sweet home   2014-10-30, 4:39 pmMajdnem megfulladok Marci megszólalásától, pedig még sem étel, sem pedig ital nincsen a pofazacskómban. Na szép. Egyszer jövök el vele reggelizni, és máris halál lánya vagyok. Harsány nyikkanás törik ki belőlem, majd a számra helyezem a tenyeremet, hogy ne kezdjek el eszeveszettül röhögni, mint valami félkegyelmű óvodás. Magamba próbálom tömni a nevetést és ettől úgy érzem magamat, mint egy asztmás víziló, de sikeresen lenyugtatom magamat, és Marcira szegezem könnyes szemeimet.
- Te pöcs - nyervogom erőtlenül, és még kettőt köhintek, hogy teljesen visszarántsam magamat a valóságba. Hangyafasznyit nőiesebb... Utálom, mikor Marci elemében van. Olyankor viccesebb, mint én.
A fickó visszaérkezése pont annyira hidegen hagy, mint amikor először állt szobrozni az asztalunk mellé. Megköszönöm a teámat és a csésze mellé helyezett kanállal kezdem kevergetni, fújogatni.
- Kiskorom óta ebben a traumában szenvedek - morzsolok el egy könnycseppet színpadiasan, és résnyire szűkített szemekkel pillantok Marcira. - Egyébként ha már itt tartunk... És veled mi van? Hogy fogadtad Riley visszatérését? - emelgetem a szemöldökömet, és sokatmondó mosolyra húzódik a szám. Nem mintha nem tudnám kiért is dobogott a pici Marci pici szíve. Akkor még mindketten hittünk a szerelemben. Háhá.


A hozzászólást Rebecca Twain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-12-31, 1:23 am-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 40
Motto : Gondolkodom, tehát vagyok. Age : 23 Titulus : Très typique Foglalkozás : Jérémy Kapone Play by : Diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marci & Becca - home sweet home   2014-11-01, 12:48 amBecca sikeresen eléri, hogy a számban lévő narancslé rossz helyre folyjon, tehát fulladozva csapom az asztalra a poharat. Miután befejezem a köhögést, a számhoz emelem az előre kikészített szalvétát, akárcsak egy úriember. Amikor étterembe vagyok, szeretem eljátszani, hogy egy igazi úriember vagyok. Na, nem mintha amúgy nem tartanám magamat annak.
- Mire gondolsz? – vonom kérőre nővéremet, mintha nem tudnám, hogy mire is akar kilyukadni. Ennek ellenére úgy döntök, hogy nem fogom megadni neki azt az örömöt, hogy nyugodt szívvel boronálhasson össze Riley-val. – Ami azt illeti, meglepett, hogy itt találkoztam vele. A legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy valaha viszontlátom, főleg nem az egyetem könyvtájában. – mosolygok Beccára. Azt hiszem, hogy sikerült kitérnem a valódi kérdése elől. Legalábbis remélem.
Mivel nem szeretnék belemenni, és továbbra is erről folytatni a beszélgetést, gyorsan témát váltok.
- Khöm… tehát. Mi van azzal a sráccal? Még mindig bujkálsz előle?


Je pense, donc je suis.

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marci & Becca - home sweet home   2014-11-01, 1:05 amPedig Riley-nak örülnék. Régóta várom már, hogy Marci hazahozzon valami csinos lányt, vagy legalább meséljen arról, hogy mennyire fülig szerelmes lett valami fruskába. Elvégre csak egy évvel fiatalabb nálam, nem választ el minket öt generáció, hogy az udvarlás menetéről kelljen vitát tartanunk, meg arról, hogy kell-e szerenád rózsával a szájban vagy nem. Bár... elég nagy fogyatékos aki rózsával a szájában akar szerenádozni, de hátha keresztbe lenyeli, és akkor egyel kevesebb hülye rohangál a világban.
- Elképzelni sem merem a legvadabb álmaidat Riley-ról - szökik a magasba a szemöldököm egy pillanatra, majd kínos mosolyra kunkorodik a szám.
- Az utolsó hetekben véletlenül egy előadásra keveredtünk, és bármennyire is zseniálisan megszöktem még az óra vége előtt, Felix utánam jött és... hát... igazából nem tudom hányadán állunk. Gondolom utál - válik szomorúvá a hangom, és felsóhajtok. - Nem akarom, hogy utáljon... - tunkolom a kanalamat a csésze teába. - Riley... szép lány lett nagyon - terelem vissza azonnal a témát egy gonoszkás mosollyal a szám sarkában.


A hozzászólást Rebecca Twain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-12-31, 1:23 am-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 40
Motto : Gondolkodom, tehát vagyok. Age : 23 Titulus : Très typique Foglalkozás : Jérémy Kapone Play by : Diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marci & Becca - home sweet home   2014-11-01, 2:20 amNem értem, hogy miért van így rákattanva Riley-ra. Vagy, hogy miért akar nekem ennyire barátnőt. Eddig se volt komoly kapcsolatom, továbbra sem nagyon vágyom rá. Becca meg simán rá akarna beszélni, hogy majd Riley-val mi ketten… pff. Pont egy ilyen faszság miatt teszek majd tönkre egy barátságot.
Ennek ellenére nem mondok semmit Becca megszólalására, csak egy perverz mosolyra húzom a számat. Nem mintha olyanokat álmodnék bárkiről is, de csak fölöslegesen erőltetném meg a hangszálaimat, ha a nővéremet akarnám meggyőzni az igazamról. Inkább belemegyek a játékba. Khömm… ja.
Figyelmesen hallgatom Becca rövid beszámolóját.
- Tehát beszéltél vele? – sóhajtok, és az asztalra könyökölök. – Igen, valószínűleg. – és ennyivel szívem szerint le is tudnám az unokanővérem exével kapcsolatos témát, azonban inkább folytatom, nehogy visszatérjen rám. – Miről beszélgettetek? – na, mesélj nekem Rebecca. Mindegy mit, csak ne vájkálj a magánéletembe. Annak ellenére, hogy mennyi mindent megtettem azért, hogy elfelejtse a Rileys témát, úgy tűnik, hogy egyik próbálkozásom sem volt elég jó.
- Nos, ha így gondolod, akkor hívd el randizni. – vonok vállat a megjegyzésére. – Komolyan Rebecca. Nem érdekelnek a csávók, figyelmen kívül hagyod azt az egy pasit, aki képes rád nézni, de Riley-t szépnek tartod. Kezdek aggódni. – vigyorgok rá.


Je pense, donc je suis.

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marci & Becca - home sweet home   2014-11-01, 2:50 amRésnyire szűkítem a szememet. Mióta érdekli őt a szerelmi életem? És mióta érdekli őt a már nem szerelmi életem? Mióta érdekli őt Felix?
"Igen, valószínűleg." Ha most nagyobb fegyver lenne nálam egy teáskanálnál, akkor valószínűleg Marci az életével játszana. Az a baj, hogy így csak az én érzelmi állapotommal játszik. Nem azt mondom, hogy bőgni fogok, de azért kicsit nehéz boldogan együtt élni a gondolattal, hogy Felix utál. Fura... A mesékben a hercegnő és a herceg együtt élnek míg meg nem halnak. Én csak hülye gondolatokkal próbálok együtt élni, míg meg nem halok.
- A teletabik táplálkozási szokásairól - vágom rá halálosan komoly arckifejezéssel. Pislogás nélkül szuggerálom Marci szemeit, miközben a számhoz emelem a teámat, belekortyolok, majd visszarakom magam elé az asztalra. - Szerinted mégis mi az istenről beszélgettünk hülyegyerek? - Rebecca Twain az utolsó ember a Földön, aki bedől a témaelterelésnek. - Nyilván megkaptam a jól kiérdemelt "Becca mindent elbasztál" szöveget, kicsit burkoltabb és hosszadalmasabb formában - grimaszolok, aztán lebiggyesztett ajkakakkal engedem ki magamból a levegőt.
- Igen, nyilvánvalóan azért tartom Riley-t szép lánynak, mert lezbikus lettem. Vagy... Tudod mit, szerintem Riley azért lett szép lány, mert én lezbikus vagyok. - csapok a combomra. Ekkor tűnik fel, hogy a pincér ebben a pillanatba teszi le elénk az ételt. Egy pillanatra megállapodik rajtam a tekintete, majd összevont szemöldökkel tovasuhan, és viszi magával a tekintetét is hála az égnek. Egy pillanatig Marcira pislogok, majd egyszerre kitör belőlem a vihogás. - Háhhhááááá, istenem - letörlök egy könnycseppet a szemem alól. - Szerintem most összetörtem benne egy világot - suttogom halkan, mert így is elég hangosak vagyunk, de eközben képtelen vagyok leplezni a hirtelen támadt jókedvemet.


A hozzászólást Rebecca Twain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-12-31, 1:21 am-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 40
Motto : Gondolkodom, tehát vagyok. Age : 23 Titulus : Très typique Foglalkozás : Jérémy Kapone Play by : Diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marci & Becca - home sweet home   2014-12-31, 12:38 amElvigyorodok nővérem válaszán.
- Én a helyedben értékelném a srácot, legalább az igazat mondta. – előredőlök a széken és Becca arcát kezdem fürkészni. – Bár, ahogy látom annyira nem hatott meg. Mondjuk, nem csodálkozom rajta, valószínűleg annyiszor hallottad már, hogy megszoktad az ilyesmit.
Visszatérek az eredeti pozícióba, majd körbenézek az étteremben. Pontosan abban a pillanatban akad meg a szemem a közeledő pincérfiún, miközben Rebecca, Riley-ról kezd el beszélni. Mosolyogva nézek rá, majd a srácra, miután leteszi a tányérokat. Még csak azt sem várja meg, hogy baromi illedelmesen megköszönhessem, úgy szalad el az asztalunktól, mint aki valami baromi rémisztő dolgot pillantott meg. Mondjuk Rebecca erre még remek ok is lenne, ha az előbb nem rá verte volna a nyálát. Szar lehet szegény gyereknek.
- Az előbbi lesz a jó válasz. Azért lettél leszbikus, mert Riley széplány. – egyből nyúlok a késért, no meg a villáért, és mint aki ezer éve nem evett, úgy esek neki a kajának. – Egyébként igen, még csak meg sem ismerkedtetek, és már elüldözted. Érdekes egy lány vagy. Nem is értem, hogy hogyan bírom veled. Egy dolog, hogy nehéz a nőkkel, de igazából te még az átlagon is túlteszel. – a mondatot egy újabb falat bekapásával zárom.


Je pense, donc je suis.

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marci & Becca - home sweet home   2014-12-31, 1:19 amLesújtó pillantást vetek Marcira, lehetőleg valami olyasmi félét, aminek a látványától majd elsüllyed a föld alá. Marci azonban a helyén marad, ugyanazzal a vigyorral az arcán, amit kiskorában is mindig annyiszor produkált.
- Értékelem is - bólintok. - Sőt, én nagyon szeretem őt, attól még, hogy nem úgy szeretem, ahogy egy párkapcsolatban kéne. Egyszer talán elfelejtődik minden, és akkor majd barátok leszünk - osztom meg vele reményteli álmaimat a jövőre nézve, de van egy olyan sejtésem, hogy úgyis csak lehurrogás lesz a vége. Inkább nem is válaszolok a csípős megjegyzésre, csak lassan, de határozottan öltöm rá ki a nyelvemet. Mellette sosem növök fel. Vagy nem is... Mellette mindig újra kislány leszek.
Megjelenik a pincér, és épp ilyen gyorsan el is tűnik, miközben én ezen egy igen jót szórakozok. Marci nem nevet olyan idióta módon, mint én, de azért ő is megjutalmazza legújabb alkotásomat azzal a szokásos pillantásával.
Akárcsak ő, úgy én is nekilátok a reggelinek, és már az első falatnál nyugtázom, hogy igen, nagyon jól választottam az étlapról, pont mint mindig (nem mindig ezt kérem amúgy, ááá nem).
- Ühhüüümm, szóval akkor szerinted is szép. Örülök, hogy ezt megtárgyaltuk - villantok felé egy cinkos mosolyt, majd tovább falatozok. - Amúgy ha már itt tartunk, nem én vagyok az egyetlen, akinek nincsen senkije. Ráadásul én egy elég hosszún vagyok túl. Szóval akkor most nekem kéne gyanakodnom, és azt kérdezgetnem, hogy meleg vagy-e? - vigyorgok, és kortyolok párat a teából. Nem mintha baj lenne a melegekkel. Sőt még kedvelem is azt az egyetlen egyet, akit közelebbről ismerek. Tényleg, vajon Maxxie szülinapja óta változtak a viharos idők közöttük? Azóta sem tudakoltam meg, hogy mi történt, amiért így eltávolodtak egymástól.

Vissza az elejére Go down

Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Marci & Becca - home sweet home   

Vissza az elejére Go down
 
Marci & Becca - home sweet home
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Sweet Dreams cukrászda

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Get more adventure :: Real time játékok-
Ugrás: