HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Henriette Bourke

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Henriette Bourke   2012-05-01, 5:26 pm

<< Henriette Bourke >>

Úgy látszik, egy szerelem teljesen el tud múlni. Bár lehet, hogy csak akkor, ha jön utána egy másik szerelem.

Születési hely és idő. London, 1986. április 18. Kor. 26. Foglalkozás. született feleség... vagy mégsem? Szociális állapot. felső osztály. Csoport. kívülálló.

Spoiler:
 

Family:
Anya. Haven Lavender, 46, tanár: A szüleim egyáltalán nem gazdagok, sőt. Életünk minden percében meg kellett küzdenünk a pénzért, sosem hullott az ölünkbe. Talán ezért is mentem férjhez egy olyan emberhez, aki mellett aranyéletem lehet. Anya tanárként dolgozik egy londoni. Vele mindig is jó volt a kapcsolatom, mintha a legjobb barátnőm lett volna.
Apa.George Lavender, 50, költő: Apa volt mindig az, aki próbált a bizalmamba férkőzni, de valahogy sosem sikerült neki. Mindig próbált a kis verseivel meghódítani, de nem igazán vett le a lábamról. Ő mindig kicsit elvont volt számomra költő létére, és ő sem hozott sok pénzt a házhoz, mivel csak kisebb helyi lapokban publikálták az írásait.
Testvér.---
Egyéb hozzátartozó.
~Benjamin Bourke, 30, ügyvéd: Ő lenne az én férjem. Igazándiból nem mondanám a miénket kapcsolatnak... Őszintén szólva ő csak a munkával van elfoglalva, és én csak a második vagyok a számára. Elég idegesítő tud lenni, mit ne mondjak. A házasságunk elején még jól megvoltunk egymással, de mióta egyre többször jár üzleti utakra, addig én egyedül vagyok itthon. Most komolyan, mit csinálnék én egyedül? Egy nőnek kell a törődés...
~Kevin Adamson: Ő az, aki felpezsdíti kicsit az életemet. Tehát amikor Ben nincs otthon, én szépen elvagyok Kevinnel. Nem táplálunk semmiféle érzelmeket egymás iránt, csupán szeretői viszony van kettőnk között, bár az nem igazán tetszik, ha más nőkkel is kavar mellettem.


Like,Dislike:
Like:
°°eper
°°férfiak
°°zene
°°bulik
°°divat
°°rajzolás
°°történelem
°°°tenger
°°utazások
°°tánc

Dislike:
°°kioktatás
°°tél
°°másodiknak lenni
°°pókok, bogarak
°°unalom
°°szegénység
°°betegség


The Story.....
Megint egyedül, itthon... Ben üzleti úton van, Kevin pedig valamiért nem ér rá most, így magányos vagyok. Kezembe veszem a fotóalbumot, és felcsapom az elején.
**Egy gyerekkori kép, méghozzá a születésem napján, tehát 1986-ban. Milyen rég volt ez, te jó ég... Anya nagyon fiatal még, épp, hogy betöltötte a 20. évét, és már házasok apámmal. Nem értem, hogy szerethetik még mindig egymást annyira. Én már fél év után ráuntam az egészre...
**A következő fotó egy osztálykirándulás. Ha jól emlékszem Franciaországban voltunk. Nem is tudom, hogy mehettem el oda, hiszen az öltözködésemen is látszik a szegénység. Emlékszem, mennyit hallgattam a csúfolódásokat, meg minden beszólást. Viszont mára fordult a kocka, akik beszóltak nekem, azt most én nézem le...
**A London Eye. És persze én. Gyerekkoromban nagy álmom volt, hogy egyszer feljussak az óriási kerékre, amiről egész Londont lehet látni. Azt hiszem, ez a tizenhetedik szülinapi ajándékom volt. Azért elég nehéz elhinni, hogy Londonban éltem, és tizenhét év alatt egyszer sikerült a London Eye-ra feljutni...
**Szintén tizenhetedik évemben az első komolyabb pasimmal. Mindig is nagy pasifaló voltam, de körülbelül csak tizennyolc éves koromtól jöttem rá, hogy nem éri meg szenvedni a szerelemmel. Akivel a képen vagyok, az Daniel Callahan. Ő vette el a szüzességem is, és ha jól rémlik, akkor öt vagy hat hónap után csalt meg a legjobb barátnőmmel. Vicces nem? Mellesleg azért azt megjegyzem, hogy Brooke-nak is volt pasija.
**Egy felejthetetlen buli. A bosszú éjszakája, amikor is eljött a pillanat, hogy visszaadjam Brooke-nak a dolgokat. Lenyúltam a pasiját egy éjszakára, csak, hogy érezze a törődést. Innentől kezdve aztán a volt legjobb barátnőmmel tényleg nagy közellenségekké váltunk.
**A következő kép az érettségi. Erről nem magyarázok semmit, megvolt, szép volt.
**Huszonhárom évesen pedig már itt vagyok Hertfordban. Úgy döntöttem, hogy nem lógok tovább a szüleim nyakán és új életet kezdek máshol. Ne kérdezze senki, mért esett a választásom erre a városra, egyszerűen olvastam róla a neten, és egyenesen idejöttem.
**Munka keresés. Nos, ez egy elég érdekes dolog volt. Beültem egy bárba körülbelül este hét felé. Senki meg nem mondta volna, hogy igazából az a bár egy olyan bár, ami este kilenctől átalakul afféle Moulin Rouge 2-vé. Csak ültem ott tágra nyílt szemekkel, amikor aztán a klub tulajdonosa ült le mellém és munkát ajánlott. Mit mond egy olyan ember akinek se lakása se munkája? Természetesen igent. Nem is érdekelt, mit kell csinálnom, de először pincérkednem kellett.
**Itt a fotón már a színpadon. Köztudottan jól táncolok és néha az asztalok mellett táncra perdültem. Az összes tánc koreográfiáját kívülről tudtam. Amikor a klubtulajdonos pedig meglátta, beállított a színpadra. Nem sztriptízről volt szó, ámde a ruhák elég erős szexuális energiát bocsátottak a tömegbe, ahogy a tánc is. Szerettem ezt csinálni.
**Következő kép. Egy törzsvendéggel a klubban.
**Next. Szintén egy törzsvendég, akivel szorosabbra is fűztük kicsit a viszonyt, ámde ez sem tartott tovább pár éjszakánál.
**És nézzenek oda. Benjamin Bourke. Vele is érdekesen kezdődött a viszony, de ez nem több, mint egy éve volt. Tudtam, hogy rengeteg pénze van, pedig nem rég kezdte a pályafutását ügyvédként. Érdekelni kezdett, és őszintén szólva azt hiszem beleszerettem. Két hónap múlva összeköltöztünk, aztán...
**Esküvő. Ketten és két tanú. Nem csaptunk nagy felhajtást ahhoz képest, hogy pénzünk lett volna rá bőven. Vagyis Bennek lett volna pénze. Én ugyanis az esküvő után eljöttem a bárból, és azóta nem dolgozom sehol. Bár komolyan fontolgatom, hogy visszamegyek, ha már Ben sosincs itthon...
Ez volt az utolsó kép. Azonban a fiókom alján van még egy fontos, amin Kevinnel vagyok. Ő nem más, mint a szeretőm. De ezt a képet nem rakhatom az albumba, még ha véletlen Ben megtalálja. Egy nő utál magányos lenni. Ha a férjem ezt nem fogja fel, és neki a munka az első, akkor másnál keresem a társaságot, és Kevin pontosan megfelel erre a célra. Lerakom a helyére az albumot és az utolsó képet pedig a fiók aljára csúsztatom vissza. Ennek nem szabad kiderülnie...
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Henriette Bourke   2012-05-01, 6:13 pm

Hm, Mrs. Bourke!
Felüdítő volt olvasni a karakterlapot, ötletesnek találtam és tetszik hogy egy újabb kívülállót köszönthetünk az szj-en.
Tartalmas, alig volt benne hiba szóval:

Vissza az elejére Go down
 
Henriette Bourke
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: