HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
LAWSFORD, lilo sloane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: LAWSFORD, lilo sloane   2014-02-17, 2:54 pm

Lilo Lawsford

A - allergia
Allergiás a kutyaszőrre, ami miatt le kellett mondania arról a vágyáról, hogy születésnapjára kapjon egy kiskutyát. Pedig annyira szeretett volna egy golden retrievert! Az egyik szomszédjuknak volt olyan, és a barna gombszemeivel egyből megragadt az akkor hat éves lányka figyelmét. Nagyon szeretett volna egy ugyanilyet, de sajnos sosem kapta meg, ami azt eredményezte, hogy hetekig duzzogott és teleaggatta a szobájának falait a négylábúak képeivel.

B - banán
- Lilo, mit eszel?
- Banánt. Kérsz?
- De publikusan? Minden fiú téged néz...
- Na és? Hadd tudják, hogy egy testrészük sem lesz ugyanott, ahol ez a banán.
- Lilo!
- Most mi van? Tudom, hogy ezt szuggeráltad...

C - Coldplay
So she ran away in her sleep / Dreamed of para- para- paradise
Annak idején rongyosra hallgatta ezt a dalt, mert úgy ítélte, tökéletesen illik rá. Reggel ezzel a dallal kezdte a napját, este ezzel fejezte be, nap közben pedig unottan firkálta a szavait a lapok szélére. Szerelmes volt a dalba, az együttesbe, és mániákus rajongónak vallotta magát annak ellenére, hogy egyetlen másik dalukat sem ismerte.

D - Daniel
Minden tinédzser lány életében eljön az a pillanat, amikor megpillantják az iskola folyosóján a mindenki által legjóképűbbnek vallott srácot és hiába, hogy nem ismerik, bejelentik, hogy szerelmesek belé. Az ő esetében ez máshogy volt - első nagy szerelme az osztályuk legkevésbé kedvelt tagja, Daniel volt; a srác, aki már tizenhárom évesen punknak vallotta magát, fekete, szegecses bőrkabátban járt iskolába és metált hallgatott. Az a pletyka keringett róla, hogy macskákat eszik vacsorára és szüzeket áldoz a temetőben a Sátánnak.
Ők alkották a legfurább párt az iskolában - a porcelánbabára emlékeztető Lilo mindig i törékenynek nézett ki az állandóan feketét viselő Daniel mellett. Együtt szívták el az első cigarettájukat (egyikük sem próbálta többé), együtt élték át az első csókjukat (bár ezt tagadják), aztán egy nap Daniel nem jelent meg többé az iskolában, és többé senki sem hallott felőle.

E - elefántok
- Anya, nem akarok cirkuszba menni!
- De hát látni akartad az elefántokat...
- De nem a cirkuszban! És egyébként is tudod, hogy Olli fél a bohócoktól.
- Akkor menjünk el csak ketten...
- Nem, Olli nélkül nem megyek sehova.
- Állatkert?
- Az a gyerekeknek való. Inkább megnézem az interneten.

F - fóbiák
asztrafóbia - pánikszerűen retteg a villámlástól és a viharoktól; olyankor mindig a takarót a fejére húzva gubbaszt az ágy sarkában
ichthiofóbia - retteg a halaktól. bármennyire is ostobán hangzik, de már a látványuktól rázza őt a hideg, ezért nem is eszik semmit, aminek köze volt/van a halakhoz

G
Giorgio Armani, Gibraltár, Grúzia, Go to hell for heaven's sake, Grayson Gabriel, Google... Ide nem jut eszembe semmi konstruktív, szóval itt nem lesz semmi.

H - homofóbia
- Lilo, miért barátkozol Justinnal? Tudod, mit beszélnek róla? Hogy a srácokat szereti!
- Na és? Justin a barátom. Nem fogom csak azért seggbe rúgni, mert sosem fogja magával hozni a barátnőjét a pizsipartikra.
- Lilo, én nem fogok egy buzival barátkozni. Választanod kell, vagy ő, vagy én.
- Ez hülyeség, amit beszélsz, Trish. Ki végzett rajtad ilyen agymosást?
- A Katolikus Egyház tiltja a homoszexualitást...
- Akkor menj, hirdesd a homofób ideáljaidat máshol. És pénteken már ne gyere át filmezni.

I
I've never had the courage to tell you, you're the world for me, the best, the only one
I've never had the strenght to hold you back from your apathy
I've never been good enough to don't fuck up the things
and if I ever let you down, I want you to know, that I'm really sorry

J - Justin Bieber
- Mi ez a vinnyogás, ki kapcsolta be a rádiót?
- Én, kicsim, de ez nem vinnyogás, hallgasd csak, milyen jól énekel ez a lány.
*lö "bejbe, bejbe"-vinnyogás*
- Anya... Ez nem egy lány. Ez Justin Bieber.

K - kertváros
Barackszínű, halványzöld, babakék. Viktoriánus stílusban, az öreg nénik által aranyosnak ítélt házak hosszú sorai, kötelezően két centisre nyírt gyepek, fehérre festett deszkakerítések. Yorkshire terrierek minden második kertben, kacagó gyerekek és az apukák által ácsolt hinták, esetleg komplett kis játszóterek. Monoton és unalmas látkép, ameddig csak a szem ellát. Ezzel ellentétben az ő kertjükben nem volt lenyírva a gyep, ő maga pedig egy pléden hevert, a rózsabokrok mögé bújva, hogy ne lássák a szomszédok. Szeretett ott lenni... Ennek ellenére egy megváltásnak tartja a kollégiumot. Azért mégis csak utálja a kertvárost.

L - Lilo
- Hé, Lilo! Hol marad Stitch?
Mániákusan szerették ezzel ugratni, bár ez már korántsem volt annyira vicces, mint a legelső alkalommal.
- Hallod, miért nem válaszolsz?
Eleinte még válaszolt. Próbálta elmagyarázni a hülyéknek, hogy ez már baromira nem vicces.
- Neked semmi humorérzéked nincs!
A válaszért az igazgatói kisszőnyegen landolt.

M - macska
Olli hozta haza. Megjelent otthon, vele pedig jött ő, a kis cirmos zoknis mancsain és egyből belopta magát a család nagy részének szívébe.... Lilo kivételével, csak mert már az első nap rátámadott a lány estélyi ruhájára. Azóta hat év telt el, de ha Jasper a közelben van, az ajtó záródik, bármennyire is aranyos és imádni való és puha a kis mocsok.

N - narkotikumok
Roscoe mindig is más volt. Kicsit szétszórt, kicsit elvont, kicsit olyan, mintha rá nem vonatkozna az a világ, amiben mindenki élt. Mindig a társaság középpontja volt, bár úgy tűnt, hogy igazából nem érdekli mindaz a figyelem, ami rá irányul. Egyszerre volt idegen és ismerős, a lány pedig csak messziről figyelte, mert számára valami elérhetetlen volt, valami idegen, egy teljesen más világ, ami számára be volt zárva. Meg akarta törni a jeget, de nem merte; ezt végül Roscoe tette meg helyette.
Műanyagpoharak lendültek a magasba, különböző alkoholtartalmú italokkal, a tömeg őrjöngött és hullámzott, mint holmi koncerten, bár csak egy házibuliról volt szó. Ő is ott volt a tömegben, ajkai közt ott füstölgött a fekete dunhill, és amikor egy pillanatra összeakadt a pillantásuk, Lilo lábai alól kicsúszott a talaj. Már akkor tudta, hogy ez nem lesz egy egyszerű választás, de őt választotta, minden hibájával együtt.
Tudta, hogy abban a bizonyos fontossági rangsorban mindössze a második helyen lenne - Roscoe túl régóta volt már függő, hogy egyik napról a másikra abbahagyja. Túl szép lett volna ez a történet így ahhoz, hogy igaz legyen; de azt mondják, a szerelem nem válogat, és ez velük is így volt. A drogfüggő és a táncoslány, két külön világ, akik lassan már fél éve alkotnak boldog párt. Annyira meglepő, nem igaz? Főleg, hogy Lilo megveti a drogokat és ha tehetné, az összeset eltüntetné annak a személynek az életéből, akit mindennél jobban szeret.

O - Olli
"hey brother <3
ne haragudj, hogy megint előzetes figyelmeztetés nélkül turkáltam a cuccaidban és összekentem a körömlakkommal a kedvenc pólód, de kimosom, rendben? csak szörnyen nehéz megtalálni bármit is a szekrényedben, ha az embernek frissen lakkozott körme van. oh, és még egy - valami Lana, vagy Lara vagy akárki keresett, megkérte, hogy hívd vissza... csak nem barátnőd van, öcsi? majd mesélsz róla is, ha visszajövök. csók."


P - pizsipartik
Általános iskola harmadik osztálytól egészen a mai napig. Szinte már rituálévá vált számára, hogy minden pénteken vagy szombaton összeülnek a barátaival, béna romantikus vígjátékokat néznek (pedig mindannyian utálják őket), csipszet tömnek magukba tonnaszámra és kibeszélik az élet nagy problémáit. Igaz, az utóbbi időben az ilyen kis összejövetelek száma havi egy alkalomra csökkent, de néha ez is bőven elég. Vagy akár már túl sok is.

Q - Queen
Mint az együttes. Vagy mint az angol királynő. Vagy a királyi család. Mert annak idején mint minden lány, ő is szeretett volna királylány lenni és feleségül menni William herceghez. Aztán az angol királyi család helyett a figyelme a Queen együttesre irányult, az élén Freddy Mercury-vel, aki hosszú ideig a példakép volt a számára... Aztán megtanulta, hogy az életben az a legjobb, ha a példaképeket maga mögött hagyja és inkább megy a saját feje után.

R - rohanás
Fel. Le. Jobbra. Balra. Össze. Vissza. Körbe-körbe.
Állandóan rohangál, legtöbbször mindenhova késve - órára, táncpróbára, találkozókra, randevúra, haza. A busz után. Folyosón végig. Egy pillanatra sem áll meg, a szlalomozás képességét pedig kényszerszerűen fejlesztette tökélyre... Bár így is megesik, hogy nekimegy valakinek. Iskolában. Utcán. Mindenhol.

S - Spongyabob
- Olli, mit nézünk?
- Spongyabobot.
- De megegyeztünk, hogy ma a Pindúr Pandúrokat fogjuk...
- Én voltam itt előbb...
- Hát jó...

T - titkosírás
Még a testvérével találták ki, hogy titokban üzeneteket válthassanak egymással és a dolgozatoknál pedig segíthessenek egymásnak abban, amit a másik nem tudott. Igaz, Lilo-nak még néha megesik, hogy belegabalyodik a kis üzeneteik bekódolásába, és olyankor minden olvashatatlanná, vagy legalábbis érthetetlenné válik. De hát a testvérek mindig, még szavak nélkül is megértik egymást, igaz? Akkor meg minek írni?

U - unalom
Utálja. Utálja, amikor nem tud mit kezdeni magával. Nem szereti tehetetlenül bámulni a semmit. Kicsit olyan, mint a hiperaktív mókus, futkos ide-oda. De az unalom nem az ő stílusa. Bármilyen extrém, akár ostoba dolgot hajlandó csinálni, csak hogy lekösse a figyelmét... és ez legtöbbször azzal szokott végződni, hogy ugrál az ágyon. Így, nemes egyszerűséggel.

V - víz
dugnak benne a halak :DDDD
...és ez egy annyira menő komment, hogy itt is marad, bármennyire is pihent agyúan hangzik.

X - xBox
Az egyetlen ajándék, amit nem tett tönkre már az első nap. Aztán meg rákattant és most mániákusan azon lóg, amikor csak teheti. Tanulás helyett. Tanulás alatt. Tanulás után. Alvás helyett. És senkivel sem hajlandó megosztani a konzolt, csak a testvérével. Még vele sem mindig, mondván, hogy az Assassin's Creed túl érdekes ahhoz, hogy akár egy pillanatra is abbahagyja.

Z - zene
Mozart. Suicide Silence. Beethoven. Lana del Rey. Mindent mindennel, mindig, mindenhol és mindenhogy. Éjjel, nappal, órák előtt, órák alatt, órák után. Alvás közben, alvás előtt és ébredés után. Állandóan fülhallgatóval látni, és ha valaki valamit akar tőle, nagyon erőlködni kell, hogy kikapcsolja a kedvéért a zenét.
Vagy a zongora. Hét éves kora óta játszik - amióta a szülei beíratták a zeneiskolába és vettek egy koncertzongorát a szalonba.... Amiből végül virágtartó lett. De ez is jobb, mint a semmi.
Üdv, a nevem Lilo Sloane Lawsford, 19 éves vagyok, 1995. 06. 21-én, Londonban láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem angol. Jelenleg diák vagyok és az Elliott house csoportba tartozom. Cora Keegan arcát vettem kölcsön.
Jellem
Kissé hiperaktív, kissé túl sokat beszél, kissé szeleburdi. Ő az, akire mindenki azt mondja, hogy örök gyerek és valószínűleg sosem fog már megváltozni. Mindenhol ott van, mindenhol túl sok van belőle, és egyfolytában talál valamit, amiről beszélhet. Ritka az olyan, hogy ő csendben legyen, és semmi sem tudja öt percnél tovább lekötni a figyelmét - csupán az, amit tényleg szeret csinálni: méghozzá a tánc. Ez az egyetlen dolog, amihez tényleg elég eltökélt és motivált, minden egyebet inkább úgy kezel, mint a szükséges rosszat, amit muszáj csinálni. Neki általában minden mindegy, bár igyekszik mindent a lehető legjobban csinálni. Mindig kiáll magáért és másokért is, kifejezetten utálja, ha valaki igazságtalan vagy bántja a gyengébbeket, olyankor nem állja meg, hogy bele ne avatkozzon. Emiatt gyakran keveredik bajba, bár az esetek kilencven százalékában nyertesen kerül ki mindenből.
Nem zavarja, ha a figyelem középpontjában van, kifejezetten élvezi a rivaldafényt. Ha valaki, hát ő mindig az első ahhoz, hogy valahol fellépjen vagy megjelenjen, és csillog mindig, mint az esthajnalcsillag. Rengetegen ismerik és a többséggel jó kapcsolatban is van, de aki egyszer felbosszantja, az inkább meneküljön, mert elég haragtartó a drága. A büszkesége sosem engedi, hogy ő legyen az első, aki bocsánatot kér, emiatt is sok mindenkit veszít el a környezetéből, de nem úgy tűnik, mintha ez zavarná őt... Mert neki tényleg, annyira mindegy.
Külső
Százhatvannégy centis kis apróság, hosszú, szőke hajjal és áthatóan zöld szemekkel. Mindössze ötvenöt kiló, amire keményen dolgozik nem csak a tánccal, de két harcművészettel is, amit tanul. Mivel egyfolytában mozgásban van, előnyben részesíti a kényelmes ruhákat, amik nem gátolják őt semmiben. Nem szereti a monoton, egyszínű dolgokat, és ezt a ruházata is tükrözi. Ezer és egy különböző színt visel, nem törődve azzal, hogy ezek nem is mindig illenek össze; de ő így érzi jól magát, bárki bármit mondjon. Mániákusan rajong az ékszerekért, főleg a karkötőkért, ezekből akár több tucatot is tud viselni egyszerre. Fülbevalókat csak nagy ritkán hord, csakúgy, mint nyakláncokat; ezekre mindig azt mondja, hogy zavarják. Örök vágya csináltatni piercingeket is, de eddig még nem vitte őt rá erre a lélek; a tetoválással ellentétben, amiből kettővel is rendelkezik: egy fecskével a bal csípőcsontján és néhány csillaggal a jobb bokáján. Természetesen ő ezt még csak a kezdetnek tartja és lelkesen tervezgeti a többit... De erről másoknak még nem kell tudnia.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott ❅ logic princess

Elliott ❅ logic princess
Csatlakozott : 2012. Apr. 22.
Posztok száma : 501
Motto : “She captured a feeling, sky with no ceiling, the sunset inside of a frame.” Age : 24 Titulus : sweet as cinnamon Foglalkozás : bolondgomba Play by : Emma Stone
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: LAWSFORD, lilo sloane   2014-03-14, 11:36 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education

Elliott fangirl-sikoooooly! És akkor most beszéljük meg, hogy te leszel a legjobb barátom. Vagyis nem, ne beszéljük meg, erről nem nyitok vitát, so sorry.

aksdfauflakof <33333 (elnézést, „Leda elfogult” műsorunkat látták)


[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

abbey mount
institute for higher education(lenyúlod, letöröm a kezed<3)
Vissza az elejére Go down
 
LAWSFORD, lilo sloane
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: